Съвети за поддръжка на вашите маратонки

Живота на Вашите маратонки зависи изцяло от начина, по който се грижите за тях. Ще Ви дадем няколко кратки, но важни съвета за правилна поддръжка и носене, които ще удължат значително живота им:


1. Маратонките НИКОГА не трябва да се перат в пералня или сушилня. Прането може да се прави само с хладка сапунена вода, а накрая се изплакват добре само с чиста хладка вода. 


2. Сушенето не трябва да се прави срещу пряка слънчева светлина или върху отоплителни уреди. Не прибирайте в шкаф или кутия преди да са изсъхнали напълно.


3. Използвайте маратонките според предназначения спорт или просто за разходка и свободно време. Практикувайте футбол само и единствено с обувки, които са описани в сайта ни, че са подходящи за тази игра.


4. Препоръчително е да носите маратонките си поне през един ден. Хубаво е да имате най-малко два чифта за да може да ги редувате всеки ден.


5. Не носете маратонките си на бос крак. Това може да доведе до замърсяване на вътрешната част и лоши миризми.


6.  Обувките за които не сме опоменали в сайта ни, че са водоустойчиви има голяма вероятност да пропускат вода в дъждовно време или сняг.


7. Кожените обувки може да се почистват само с влажен парцал, а за тези от велур или набук трябва да използвате мека четка и подходящ спрей.Ако имате допълнителни въпроси, оставаме на Ваше разположение!

Powered By OpenCart
OK-SPORT © 2020